Χιονισμένο Αγρίνιο 1978

Χιονισμένο Αγρίνιο 1978
ΑΓΡΙΝΙΟ: Χιονισμένη Πλατεία Μπέλλου (Δημοκρατίας) το 1978

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Επιδείνωση καιρού με νοτιάδες, βροχές και καταιγίδες....βελτίωση από Κυριακή...

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Τετάρτη 19/10 - Κυριακή 23/10)....ΕΚΤΑΚΤΟ...

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού στο Αγρίνιο, την ευρύτερη περιοχή, αλλά και γενικά στη Δυτ.Στερεά, αφού σταδιακά θα επικρατήσουν πιο νότιας συνιστώσας άνεμοι, οι βροχές και οι καταιγίδες θα είναι κατά περιόδους ισχυρές και γενικά θα είναι ένα αρκούντως φθινοπωρινό βροχερό σκηνικό παλαιά κοπής....





ΤΕΤΑΡΤΗ 19/10.
Νεφώσεις (θα υπάρχουν και διαστήματα ηλιοφάνειας), με μέτρια πιθανότητα ασθενούς βροχής ή ψιχάλας προς τις απογευματινές ώρες και μετά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από ΑΝΑ και ΝΑ διευθύνσεις, γενικά ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία στην πόλη του Αγρινίου, θα κυμανθεί από 11-18 ή και 19οC.

ΠΕΜΠΤΗ 20/10.
Γενικά άστατος καιρός και ιδιαίτερα, μετά τις μεσημεριανές ώρες, οπότε θα βρέξει. Υπάρχει πιθανότητα καταιγίδας, ενώ σταδιακά τα φαινόμενα θα δυναμώσουν και θα συνεχίσουν και μέσα στη νύχτα προς το πρωί της επόμενης (5-8mm).
Οι άνεμοι θα πνέουν από ΑΝΑ και ΝΑ διευθύνσεις έως σχεδόν μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία εντός Αγρινίου θα κυμανθεί από 14-21οC.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/10.
Βροχές και καταιγίδες, κατά διαστήματα και κατά τόπους έντονες (24-32mm).
Oι άνεμοι θα πνέουν από ΝΑ διευθύνσεις έως μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία στην πόλη του Αγρινίου θα κυμανθεί από 15-18 ή και 19οC.

ΣΑΒΒΑΤΟ 22/10.
Γενικά άστατος καιρός, με πυκνές νεφώσεις, βροχές και πιθανόν καταιγίδες. Σταδιακά και ως το τέλος της ημέρας τα φαινόμενα θα βαίνουν μειούμενα (17-25mm).
Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από ΝΑ διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία εντός πόλης θα κυμανθεί από 16-21 ή και 22οC.

ΚΥΡΙΑΚΗ 23/10.
Νεφώσεις, με διαστήματα ηλιοφάνειας. Υπάρχει μικρή πιθανότητα για κάποια λίγα ασθενή φαινόμενα πολύ πρόσκαιρα έως το μεσημέρι.
Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΑ διευθύνσεις, γενικά ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία εντός Αγρινίου θα κυμανθεί από 17-24οC.



Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ (Ερασιτέχνης μετεωρολόγος και ερευνητής).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου